<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Ecomediair: de nieuwe energetische vertaler

Heb je er al weleens van gehoord, een Ecomediair? Een begrip die wij in de wereld hebben gebracht. Maar wat betekent het precies? Een Ecomediair is iemand die zowel de technische mogelijkheden van het huis als de sociale aspecten en wensen van de bewoners optimaal kan combineren om tot een energieneutrale of energieleverende oplossing te komen: de energetische vertaler. Is jouw interesse al gewekt?

  Ja, ik word Ecomediair!Hoe het allemaal begon…
Bij ons kun je sinds een aantal jaar terecht voor de opleiding Ecomediair. Maar hoe is het ontstaan? Wij hebben door 25 jaar aan kennis en ervaring een concept ontwikkeld, waardoor wij iedereen kunnen voorzien van een Nul-Op-De-Meter (#NOM) of Beter woning (of object). 

In combinatie met onze integrale aanpak, een zeer servicegerichte en klantvriendelijke benadering, hebben wij de markt bewerkt. Betrokkenen waren zo geïntrigeerd door onze methodiek, dat de vraag ontstond of wij ze hiervoor konden opleiden. 

Opleiden? Ja natuurlijk! Sinds vier jaar zijn we trots opleider van Ecomediairs. Inmiddels zijn de meesten werkzaam als zelfstandigen. Wij kunnen niet trotser zijn!
Het begrip
Ecomediair staat voor duurzaam-, energetisch- en economisch-minded bemiddelaar c.q. mediator tussen de klant en de technische wereld: 

~ Een Ecomediair is iemand die zijn of haar technische kennis in begrijpelijke taal in dienst stelt van de klant, en samen met de klant het proces beloopt van het bedenken, creëren en begeleiden van een betaalbare, duurzame en energetische oplossing voor woningen en objecten ~

Als Ecomediair ben jij hét aanspreekpunt voor klanten die hun woning of object energieneutraal, Nul-Op-De-Meter of beter willen maken of willen verduurzamen. Een case kan variëren van ingrijpende tot kleine renovatie-, gefaseerde- en nieuwbouwprojecten, variërend van woningen tot monumenten. 
De opleiding
Door deel te nemen aan onze opleiding, word je bekend met hét onderwerp dat er nu toe doet: verduurzaming. Jij wordt de nieuwe energetische vertaler van de opdrachtgever. Zijn of haar wensen met betrekking tot comfort en eisen vertaal jij naar Nul-Op-De-Meter of beter. We leggen je de oplossingen voor om woningen en objecten te verduurzamen en om deze energieneutraal of beter te maken. Het vraagstuk: "Watt: energieleverend?" behandelen we verder van A tot Z.Waar & Wanneer?
De eerstvolgende cursus gaat van start in oktober 2018. De data zijn:

 • Donderdagavond 4 oktober 2018
 • Donderdagavond 11 oktober 2018
 • Donderdagavond 18 oktober 2018
 • Donderdagavond 25 oktober 2018
 • Donderdagavond 1 november 2018
 • Donderdagavond 8 november 2018
 • Donderdagavond 15 november 2018
 • Donderdagavond 22 november 2018

 

Heb je je aangemeld voor de cursus en gaat er onverhoopt een avondles niet door? Dan wordt er uiteraard een nieuwe lesavond in overleg ingepland. Onze cursussen worden gegeven op een van onze kantoorlocaties en/of demowoningen in 's-Hertogenbosch. Een ideale locatie dus om alles te leren over het onderwerp #energieneutraal. Het adres ontvang je zodra je je hebt aangemeld voor de cursus. Hoelang?
Onze opleiding duurt 8 weken, met één cursusavond per week. Een cursusavond duurt van 19:00 tot 21:30 uur. De opleiding is onderverdeeld in een dinsdag- of donderdagprogramma. De cursus in oktober betreft een donderdagavondprogramma. Wanneer start jij? Meld je snel aan:

    Ja, ik meld me aanWat zijn de kosten?
We vragen een compensatie van €1.250,- (excl. btw) om onze unieke kennis aan jou over te dragen. Dit bedrag is inclusief een hardcopy cursusmap. Uiteraard ontvang je hiervan een factuur zodra je je aanmeldt. Het bedrag dien je vóór aanvang van de eerste cursusavond te voldoen, om je deelname te garanderen. Aanmelden
Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.  Wees er snel bij, want vol = vol!

 • * velden zijn verplicht.


 

Energieneutraal wonen en salderen, hoe doe je dat?

Je hebt vast weleens van de termen gehoord: energieneutraal en salderen. Overal hoor en lees je erover in het nieuws, op social media, in de krant, maar wat betekent het precies?

Lees meer

Verschuiving van de energiebelasting, ga aardgasvrij wonen!

Er is een verschuiving binnen de energiebelasting van de overheid die vanaf 1 januari 2019 van start gaat, maar wat betekent dat voor jou? Wij laten je weten welk voordeel je hieruit kunt halen.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!