<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Opleiding voor bedrijven? Geen probleem!

Het is voor bedrijven en organisaties ook mogelijk om een op-maat-gemaakt opleidingsprogramma aan te vragen. Wij ontwikkelen dit programma dan met veel plezier graag samen met jullie! Neem voor meer informatie contact op met onze backoffice, te bereiken via: 0031 (0)654 308 303 (ook via Whatsapp) of info@in2-ecobuildings.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Een impressie van het Ecomediairschap…


Speciaal voor jou hebben we onze Ecomediairs gevraagd om hun ervaringen met het Ecomediairschap te delen.  Waarom zijn ze Ecomediair geworden en wat is daar zo uniek aan? Wat zijn de toekomstperspectieven en hoe hebebn zij de opleiding ervaren? Bekijk het allemaal in onze filmpjes! Ook beschikbaar via: Heb je er al zin in? Stay up-to-date!
Heb je er al zin in gekregen? Wij in ieder geval wel! Houd ons goed in de gaten voor de laatste ins en outs over de opleiding! We laten je via onze sociale media ook weten wanneer er zich wijzigingen voordoen in het programma. Volg ons:

   

In2ecobuildings
Abdijenlaan 30
5235 BV ’s-Hertogenbosch
0031 (0)654 308 303
info@in2-ecobuildings.nl

Energieneutraal wonen en salderen, hoe doe je dat?

Je hebt vast weleens van de termen gehoord: energieneutraal en salderen. Overal hoor en lees je erover in het nieuws, op social media, in de krant, maar wat betekent het precies?

Lees meer

Verschuiving van de energiebelasting, ga aardgasvrij wonen!

Er is een verschuiving binnen de energiebelasting van de overheid die vanaf 1 januari 2019 van start gaat, maar wat betekent dat voor jou? Wij laten je weten welk voordeel je hieruit kunt halen.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!
 • Opleiding Ecomediair

  Opleiding Ecomediair

  Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

  Ja, ik word Ecomediair!