<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Persoonlijk energie-advies vanaf slechts € 955,-

  Energie-advies   Vraag je persoonlijke energie-advies aan en begin direct met verduurzamen!       Persoonlijke benadering

Je energieverbruik is iets heel persoonlijks, en daarop hebben we onze dienstverlening gebaseerd. Bij ons tref je geen ouderwetse vraag-aanbod situatie aan, maar een integrale en persoonlijke benadering van jouw energiebehoefte. Ook al woon je in hetzelfde huis als je buurman, dan nog is je energienota heel erg anders dan die van je buurman. En met dat principe starten we samen met jou het proces naar energieneutraal. Bij ons begint jouw nieuwe of gerenoveerde Nul-Op-De-Meter of Beter woning!     Het stappenplan naar energieneutraal

In het energie-advies zetten we al je energiebehoeften en wensen op een rij, en natuurlijk ook die van de rest van je gezin of medebewoners. Onze doelstelling hierbij is het behouden of zelfs verbeteren van je wooncomfort of je werkcomfort. Om je woning Nul-Op-De-Meter of Beter te maken, doorlopen we met jou een aantal stappen:

 •    STAP 1     JE EERSTE BEZOEK: RONDLEIDING DEMOWONING OF EXPERIENCE CENTER

  Onze collega Peter geeft je een rondleiding door onze Nul-Op-De-Meter of Beter demowoning of energieneutraal Experience Center. We hebben hier diverse energie-oplossingen tentoongesteld, zodat je kunt ervaren wat energieneutraal wonen en/of werken precies inhoudt. Peter laat je al onze mogelijkheden op het gebied van Nul-Op-De-Meter zien, zodat je alvast kunt nadenken over welke oplossing het beste bij jou en je gezin (of medebewoners) past. 

 •    STAP 2     OFFERTE

  Naar aanleiding van je bezoek, stuurt Peter je onze vervolgstappen toe en stelt hij een aanbieding op vanuit jouw vraagstelling op het gebied van energieneutraal of duurzaamheid.

 •    STAP 3     INFORMATIE OVER JE ENERGIEVERBRUIK EN -BEHOEFTEN

  Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte voor het uitbrengen van een energie-advies, vul je onze APP-scan in. Deze scan is zorgvuldig ontworpen om alle informatie te verzamelen die nodig is om een persoonlijk energie-advies uit te kunnen brengen. Je vult hier bijvoorbeeld je energiegegevens, jaarnota’s, foto’s en tekeningen van je huidige woning in. Wanneer je verhuist naar een andere woning, ongeacht of dat nieuwbouw of renovatie is, dan kunnen we deze gegevens heel goed extrapoleren naar je nieuwe woonsituatie.

 •    STAP 4     JOUW ECOMEDIAIR & HET CONCEPTADVIES

  Alle informatie bundelt onze collega Natasja  (geen zorgen, we gaan zorgvuldig om met persoonlijke informatie) en wijst een Ecomediair toe aan jouw project. Onze Ecomediair gaat vervolgens aan de slag met de energie-informatie en ontwikkelt een concept van het energie-advies met jouw persoonlijke energetische voetafdruk. Vanaf dit moment ondersteunt en begeleid jouw Ecomediair je in het gehele proces naar energieneutraal. Hij is jouw vaste aanspreekpunt.

 •    STAP 5     HET ENERGIE-ADVIES BESPREKEN

  Naar aanleiding van het conceptadvies, volgt een persoonlijk gesprek met jouw Ecomediair. Tijdens dit gesprek bespreekt onze Ecomediair het gehele conceptadvies en eventuele aanvullende (energie)wensen en -behoeften die je graag wilt toevoegen aan je persoonlijke energie-advies. Met deze informatie op zak, past de Ecomediair de conceptrapportage aan.

 •    STAP 6     JOUW PERSOONLIJKE ENERGIE-ADVIES KLAAR VOOR GEBRUIK!

  Het definitieve en persoonlijke energie-advies wordt opgesteld en naar je toegestuurd door de Ecomediair. Met dit persoonlijke energie-advies kun jij nu aan de slag om je woning te transformeren naar Nul-Op-De-Meter of Beter! En je toegewezen Ecomediair kan je hierin begeleiden.

 •    STAP 7     JE WONING ENERGIENEUTRAAL

  We hebben onze eigen vertrouwde partner voor de uitvoering van energieneutrale en duurzame oplossingen, en dat is Energie-aannemer Center4Energy 073. Uiteraard ben je vrij om je eigen aannemer te benaderen. Let er dan wel op dat deze aannemer voldoende erkend is en kennis en ervaring heeft op het gebied van NOM-oplossingen. Wij kunnen namelijk niet garant staan voor de uitvoering van ons energie-advies, wanneer deze niet wordt uitgevoerd door onze eigen partner Center4Energy 073. Kijk daarom voor meer informatie over de energieneutrale uitvoering op: www.c4e.me

 •    ANDERE SITUATIES

  Niet alleen verduurzamen we particuliere woningen, maar ook monumenten, zwembaden, sportscholen, scholen, bedrijfspanden, wooncomplexen, hoogbouw en ga zo maar door. Met onze unieke en integrale benadering, kunnen we alle soorten gebouwen transformeren naar Nul-Op-De-Meter of Beter. Al lijkt het nog zo onmogelijk, bij ons ben je echt aan het juiste adres om je object energieneutraal te maken. Vraag snel meer informatie op of bekijk onze projecten.

Energieneutraal wonen en salderen, hoe doe je dat?

Je hebt vast weleens van de termen gehoord: energieneutraal en salderen. Overal hoor en lees je erover in het nieuws, op social media, in de krant, maar wat betekent het precies?

Lees meer

Verschuiving van de energiebelasting, ga aardgasvrij wonen!

Er is een verschuiving binnen de energiebelasting van de overheid die vanaf 1 januari 2019 van start gaat, maar wat betekent dat voor jou? Wij laten je weten welk voordeel je hieruit kunt halen.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!
 • Opleiding Ecomediair

  Opleiding Ecomediair

  Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

  Ja, ik word Ecomediair!