<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Alle Nederlanders Naar Energieneutraal, doe je mee?

Het Experience Center Alle Nederlanders Naar Energieneutraal, oftewel ANNE, is dé werk- en ontmoetingsplek in het hart van Utrecht (direct naast het Beatrixtheater & op het Jaarbeursterrein) voor alle Nederlanders die energieneutraal willen wonen en werken. Alles is er mogelijk: je kunt er een dag komen werken, een meet-up organiseren of een workshop geven. En ook wij zijn er regelmatig te vinden.

Maar wat heeft ANNE met ons te maken?
Wat jij als bezoeker ervaart en ziet bij ANNE, is door ons ontworpen. We hebben in ANNE een universeel energiesysteem tentoongesteld, zodat jij als toekomstige bewoner van een energieneutrale woning kunt ervaren wat een Nul-Op-De-Meter oplossing omvat en wat de mogelijkheden kunnen zijn, want die zijn werkelijk eindeloos... Wat jij als bezoeker ervaart en ziet bij ANNE, is in samenwerking met onze partners tot stand gekomen. Ons doel is om je een totaalexperience te bieden, zodat je gevoel krijgt met de energieneutrale oplossing en weet wat je kunt verwachten.

Terwijl jij dus doet wat je wilt doen, geeft ANNE je de totaalbeleving van een energieneutrale locatie. Uiteraard met de hoop dat jij die ervaring meeneemt naar huis om te delen met je omgeving. En ook jouw omgeving is weer van harte welkom bij het Experience Center. Help jij Nederland mee naar energieneutraal?

Interessante cijfers

 

Bekijk onze oplossing voor ANNE

Ook energieneutraal wonen of werken zonder in te leveren op comfort? Neem contact met ons op:
0031 (0)654 308 303
info@in2-ecobuildings.nl

Energieneutraal wonen en salderen, hoe doe je dat?

Je hebt vast weleens van de termen gehoord: energieneutraal en salderen. Overal hoor en lees je erover in het nieuws, op social media, in de krant, maar wat betekent het precies?

Lees meer

Verschuiving van de energiebelasting, ga aardgasvrij wonen!

Er is een verschuiving binnen de energiebelasting van de overheid die vanaf 1 januari 2019 van start gaat, maar wat betekent dat voor jou? Wij laten je weten welk voordeel je hieruit kunt halen.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!
 • Opleiding Ecomediair

  Opleiding Ecomediair

  Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

  Ja, ik word Ecomediair!