<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Bossche familie heeft geen energierekening meer

'S-HERTOGENBOSCH, 20 SEPTEMBER 2017 - Energie-adviesbureau In2ecobuildings heeft op vrijdag 8 september 2017 een Nul-Op-De-Meter (NOM) woning opgeleverd in ’s-Hertogenbosch in de wijk Orthen. De familie Jobsen & Harteveld zijn vanaf vandaag trotse bewoners van een all-electric woning zonder energierekening en zonder gasaansluiting.

De NOM-oplossing bestaat uit een water/water-warmtepomp van 5 kW ter vervanging van de cv-ketel, zonnepanelen bovenop het dak en aan de zijkant van het huis voor de opwekking van zowel elektrische als thermische energie, een buffervat ter opslag van warm water met legionellapreventie, een elektrische doorstroomboiler voor de aanmaak van warm tapwater en tot slot een persoonlijk meet- en regelsysteem en NEST-thermostaat. De bewoners hebben door de integrale oplossing geen energierekening meer en hun energieverbruik is op jaarbasis 0 kWh.  

Energie-adviesbureau In2ecobuildings biedt een compleet nieuwe en integrale aanpak voor het energieneutraal maken van woningen en objecten (waaronder monumenten) aan de hand van een persoonlijk energieadvies voor de bewoner(s) en/of eigenaren. In-huis opgeleide Ecomodiairs (zelfstandige energie-adviseurs) begeleiden bewoners en eigenaren in hun traject naar Nul-Op-De-Meter. Daarbij werkt het bedrijf nauw samen met Energie-aannemer Center4Energy 073. Binnen slechts 5 werkdagen kunnen ze een woning renoveren naar Nul-Op-De-Meter tegen een projectprijs van gemiddeld € 35.000,- en een terugverdientijd van 15 jaar. Met een prestatiegarantiecontract wordt de 0 kWh op jaarbasis gegarandeerd.

In de NOM Experience demowoning op Maaspoort is een universeel energiesysteem tentoongesteld, zodat men als toekomstige eigenaar van een energieneutrale woning of object kan ervaren en beleven wat een NOM-oplossing omvat en wat de mogelijkheden voor hen kunnen zijn, wat die zijn eindeloos. Bij In2ecobuildings kan men een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding. 

Gepubliceerd persbericht in Stadsblad Den Bosch, editie: woensdag 20 september, week 38, pagina 8.

Energieneutraal wonen en salderen, hoe doe je dat?

Je hebt vast weleens van de termen gehoord: energieneutraal en salderen. Overal hoor en lees je erover in het nieuws, op social media, in de krant, maar wat betekent het precies?

Lees meer

Verschuiving van de energiebelasting, ga aardgasvrij wonen!

Er is een verschuiving binnen de energiebelasting van de overheid die vanaf 1 januari 2019 van start gaat, maar wat betekent dat voor jou? Wij laten je weten welk voordeel je hieruit kunt halen.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!
 • Opleiding Ecomediair

  Opleiding Ecomediair

  Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

  Ja, ik word Ecomediair!