<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Energieneutrale kleedkamers voor Sportpark

Voetbalspelers kunnen zich door In2ecobuildings vanaf 12 juli 2017 omkleden in energieneutrale kleedkamers, en daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Lees hieronder meer over de nieuwe duurzame, diervriendelijke & energieneutrale sportcentrum in Utrecht.

Wat hebben wij geadviseerd?
Alle verwarmingsbronnen in het Utrechtse sportcentrum zijn vervangen door 3 lucht/water-warmtepompen en 1 water/water-warmtepomp. Met speciale zonne-energiepanelen wordt elektrische & thermische energie opgewekt en door een omvormer aangeboden aan het energieneutrale systeem voor het onmiddelijke gebruik van energie. Door 3 grote buffervaten van 1.000 liter & 3 kleine buffervaten van 200 liter wordt het warme water (gerealiseerd door de thermische energie) opgeslagen en aangevoerd naar de kleedruimtes, waa de voetballers kunnen genieten van een warme douche na een intensieve training. De ruimtes worden verwarmd door ultra-laag transmissietoestellen en speciale vloerverwarming. De luchtventilatie boxen zorgen tenslotte voor luchtventilatie en de aanvoer van frisse lucht, wat erg belangrijk is na het sporten.

Interessante cijfers

Investering                                            € 91.774,- incl. btw
Netto-investering na subsidies             € 79.874,- incl. btw
Besparing voor het milieu                    14.445 kg CO2 per jaar!
Besparing per jaar                                € 7.391,-
Terugverdientijd                                    19 jaar
Return on investment (ROI)                  5%

Ook energieneutraal sporten, wonen of werken zonder in te leveren op comfort? Neem contact met ons op:
0031 (0)654 308 303
info@in2-ecobuildings.nl

Energieneutraal wonen en salderen, hoe doe je dat?

Je hebt vast weleens van de termen gehoord: energieneutraal en salderen. Overal hoor en lees je erover in het nieuws, op social media, in de krant, maar wat betekent het precies?

Lees meer

Verschuiving van de energiebelasting, ga aardgasvrij wonen!

Er is een verschuiving binnen de energiebelasting van de overheid die vanaf 1 januari 2019 van start gaat, maar wat betekent dat voor jou? Wij laten je weten welk voordeel je hieruit kunt halen.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!
 • Opleiding Ecomediair

  Opleiding Ecomediair

  Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

  Ja, ik word Ecomediair!