<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

In2ecobuildings: hét energie-adviesbureau


Wij zijn hét toonaangevende energie-adviesbureau voor Nul-Op-De-Meter (#NOM) of Beter, energieneutrale & andere duurzame oplossingen voor je woning of object.  Met ons unieke en persoonlijke energie-advies op basis van zorgvuldige berekeningen, kun je je woning laten (ver)bouwen naar energieneutraal of zelfs energieleverend. En dat zonder dat je hoeft in te leveren op je woon- of werkcomfort… Of beter nog: krijg meer comfort met ons energie-advies!

Download onze brochureOnze kernwaarden 
Onze bedrijfsnaam is niet voor niets gekozen, want wij zijn in beginsel 2 keer ECO:

 E C O L O G I S C H
De gebouwen die wij verduurzamen zijn energieneutraal of zelfs energieleverend. De gebruikte energie is dan ook 100% duurzaam.

 E C O N O M I S C H
De door ons geadviseerde oplossingen zijn betaalbaar en hebben een terugverdientijd van maximaal 15 jaar. Onze uitgangspunten
Met meer dan 25 jaar ervaring, kunnen we allerlei soorten gebouwen verduurzamen; van woningen tot scholen en van kantoorpanden tot monumenten. Onze uitgangspunten voor een persoonlijk energie-advies zijn: 

  Waar mogelijk isoleren met minimale middelen;
  Hergebruiken van bestaande materialen & infrastructuur;
  Zorgen voor een laag verschil in gewenste en aangeleverde watertemperatuur;
  Het "on demand" gebruiken van energie, dus alleen wanneer nodig;
  Zorgen voor een geïntegreerd beheers- en regelsysteem voor het totale energieneutrale systeem;
 Gebruikmaken van zoveel mogelijk natuurlijke energiebronnen zoals zon, water, wind en aarde;
  Opslaan van energie waar mogelijk in water (of accu’s).

Bekijk voorbeeldenOnze partners & preferred suppliers 
Wij ontwikkelen energie-adviezen die gebaseerd zijn op de nieuwste en slimste systemen en technieken. Wij werken daarom samen met preferred suppliers & partners die zich inzetten voor duurzaamheid & energieneutraliteit, kwaliteit & innovatie. 

Energieneutraal wonen en salderen, hoe doe je dat?

Je hebt vast weleens van de termen gehoord: energieneutraal en salderen. Overal hoor en lees je erover in het nieuws, op social media, in de krant, maar wat betekent het precies?

Lees meer

Verschuiving van de energiebelasting, ga aardgasvrij wonen!

Er is een verschuiving binnen de energiebelasting van de overheid die vanaf 1 januari 2019 van start gaat, maar wat betekent dat voor jou? Wij laten je weten welk voordeel je hieruit kunt halen.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!
 • Opleiding Ecomediair

  Opleiding Ecomediair

  Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

  Ja, ik word Ecomediair!