<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: In2ecobuildings gevestigd aan de Abdijenlaan 30, 5235 BV in ’s-Hertogenbosch. KvK-inschrijfnummer: 16037490 met 0042.47.140. Voor vragen of contact kun je mailen met info@in2-ecobuildings.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt In2ecobuildings samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@in2-ecobuildings.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Ook wij zijn weleens een dagje vrij!

Ja, ook wij gaan er weleens tussenuit... En dat vinden we heerlijk! In 2018 zijn we een aantal dagen gesloten in verband m...

Lees meer

Begin nu met jouw energietransitie!

Weet jij hoeveel energie je verbruikt of wil je graag meer weten over verschillende duurzame maatregelen zoals zonnepanelen...

Lees meer
Meer nieuws
  • Ook een energie-advies?

    Ook een energie-advies?

    Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

    Ik wil een energie-advies!
  • Opleiding Ecomediair

    Opleiding Ecomediair

    Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

    Ja, ik word Ecomediair!
Jan, Directeur

"Ons model is er niet op gebaseerd dat wij komen vertellen wat jij moet gaan doen. "

Jan, Directeur
Natasja, Backoffice en Personeel & Organisatie

"Wij gaan voor duurzaamheid met behoud of verbetering van comfort."

Natasja, Backoffice en Personeel & Organisatie
Robin, Marketing & Communicatie

"Energieneutraal wonen & werken moet voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn."

Robin, Marketing & Communicatie
Peter, Verkoop

"Al jaren ben ik toegewijd aan ons model en ik sta er meer dan 100% achter."

Peter, Verkoop
Dominic, Ecomediair

"Ik ben Ecomediair geworden omdat we vaart moeten maken met de energietransitie in Nederland."

Dominic, Ecomediair