<3

Door ons zijn er 0 woningen Nul-Op-De-Meter gemaakt

Thumbs up

En hebben wij 0 mensen voorzien van een energie-advies

Projecten & Referenties

Benieuwd waar we mee bezig zijn of wat we al hebben gedaan? Bekijk alle interessante projecten die we hebben uitgevoerd (we zijn nog druk bezig met het vullen van deze pagina):

 • Natuurmonumenten Haarzuilens

  Natuurmonumenten Haarzuilens

  Natuurmonumenten op Landgoed Haarzuilens met gasterij Hoeve Wielrevelt, is vanaf 2016 officieel energieneutraal, gasloos & all-electric, en daar zijn we trots op! Verschillende media hebben er al over bericht, maar via deze pagina vind je écht alle ins en outs.

  Lees meer
 • Hedikhuizen Duurzaam

  Hedikhuizen Duurzaam

  Zelf duurzame elektriciteit en warmte opwekken? Het kan! En dat is precies Hedikhuizen gaat doen met een een initiatief van en door de bewoners. Op zaterdag 22 september is de aftrap geweest waarin de plannen en mogelijkheden zijn besproken. Benieuwd? Klik dan verder.

  Lees meer
 • Jouw Huis Slimmer

  Jouw Huis Slimmer

  Een nieuw onafhankelijk energieplatform genaamd Jouwhuisslimmer.nl, een initiatief van meerdere gemeenten in regio Utrecht. En wij zijn daarbij aangesloten! Woon je in de regio? Dan kun je via Jouw Huis Slimmer beginnen aan je energietransitie.

  Lees meer
 • Ook een energie-advies?

  Ook een energie-advies?

  Je krijgt bij ons al een energie-advies voor slechts € 955,- incl. btw. Ons advies is op-maat-gemaakt met behoud of zelfs verbetering van je woon- of werkcomfort. Waar wacht je nog op? Bespaar nu!

  Ik wil een energie-advies!
 • Opleiding Ecomediair

  Opleiding Ecomediair

  Binnenkort starten wij opnieuw met onze unieke opleiding Ecomediair: de energetische vertaler. Velen zijn je al voor gegaan. Nieuwsgierig?

  Ja, ik word Ecomediair!